Project

Modern Coastal Gymea Bay Home

Project Description

Alterations and additions to a modest, cladded cottage on a steeply-sloped site. A transitional experience through the site that works with the levels to achieve a pleasant experience from street to rear. The brief was to provide a timeless, modern-coastal home that is to serve the families’ growing needs into the foreseeable future. Bedrooms and private living areas are located to the front zone of the house, whereas the open-plan kitchen, living, dining and alfresco spaces are located to the rear – providing a sensible connection with the rear yard. The street presence of this beauty really leaves a lasting-impression.

Location

Details

Modern coastal alterations and additions to an existing dwelling

Project Completion

Credits

Builder | Beyond Build Constructions
Structural Engineer | Greenview Consulting
Photographer | Adam Crews Imagery

Value

800k

Project Gallery